INSTAGRAM REKLAMLARININ AVANTAJLARI

8 Temmuz 2020
927
Views

     Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle beraber bilgisayar ve telefon hayatımızın vazgeçilmezi oldu. Özellikle 2010 yılında telefon kullanıcısı sayısı bilgisayar kullanıcısını geride bıraktı. Türkiye’de 83 milyonluk nüfusun 77 milyonu telefona sahiptir. 54 milyonu ise aktif sosyal medya kullanıcısıdır. Türkiye’de sosyal medya ağlarında en çok kullanılan ağların başında Youtube ve Instagram gelir. Onları Whatsapp, Facebook ve Twitter takip eder. Pekâlâ 38 milyon kullanıcı olan Instagram’ın bize reklam konusunda ne gibi fayda sağlar.

  • Türkiye’de sosyal medya ağlarının ikinci sırasında gelen Instagram’ın markamızın tanıtımıyla bilinirliğini arttırıl.
  • Yapılan araştırmalara göre kullanıcıların %70’i Instagram sayesinde yeni ürünler keşfetmektedir.
  • Kullanıcıların %75’i ise Instagram’da verilen reklamlardan ilham almaktadır.
  • Markamızın doğru hedef kitleye ulaşımı hızlı bir biçimde sağlanır.
  • Instagram sayesinde web sitenizin trafiği artacaktır.

     Tonyukuk Reklam Ajansı’nın tecrübesiyle firmanızın Instagram’da doğru hedef kitleye ulaşımıyla marka bilinirliğiniz artacak. WEB sitesizinizin grafiğini artmasıyla beraber satış oranınızı zirveye taşıyacağız. Tonyukuk Reklam Ajansı’yla “Limitlerinizin Üstüne Çıkın”!

Makale Kategorileri:
Genel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.