Sosyal Medya Yönetimi Nedir Nasıl Yapılır

4 Ocak 2022
1347
Views

Geleneksel pazarlama yöntemlerinin bir bir terkedilmeye başlandığı bu dönem, adeta dijital platformların altın çağı oldu diyebiliriz. Sosyal medya, internet siteleri ve video platformları, reklamlar için en uygun mecralar haline geldi. Aynı zamanda her şirketin de kendine ait özel ve kurumsal profilleri oluşmaya başladı.

Sizler de bu yenilikleri takip etmek ve çağı yakalamak için İstanbul Tonyukuk Ajans ile sosyal medyayı fethetmeye başlayabilirsiniz. Bünyemizdeki özel sosyal medya uzmanları, içerik üreticileri ve pazarlama uzmanları ile İstoç’ta sizlere kusursuz bir hizmet sağlıyoruz. Dijital dünyanın faydalarını sizlere öğretiyor ve kurumunuzu bir üst seviyeye yükseltiyoruz.
İstoç’taki merkezimizde yaptığımız bazı hizmetleri ise şöyle özetleyebiliriz.

  • Sosyal medya profil oluşturma
  • Marka kimliğini güçlendirme
  • Paylaşım planlaması yapma
  • İstatistik değerlendirmesi
  • Reklam planlaması

Bu ve daha birçok hizmet ile İstanbul’daki en uygun ve kaliteli hizmetlerden birisini veriyoruz.

Sosyal medya ve dijital platformda yapacağınız tüm hamleler, büyük bir takip ve çalışma gerektiren özel hamlelerdir. Bizler de ekip olarak bunun farkındayız ve yeni gelişmeleri sürekli takip ederek günceli yakalıyor, dönüşüm oranı yüksek aksiyonlara imza atıyoruz. İstoç’ta bizleri ziyaret ederseniz fiyatlarımız hakkında bilgi alabilir, sizinle detaylı bir görüşme yapabiliriz. Haydi, sosyal medyanın zirvesine doğru bir yolculuğa çıkalım ve şirketinizi, bulunduğu sektörün en iyisi haline getirelim.

Makale Kategorileri:
Genel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.