GOOGLE REKLAM AVANTAJLARI

14 Temmuz 2020
847
Views

2010 yılında telefon ile bilgisayar hayatımızın vazgeçilmez faktörü oldu. Türkiye’de 83 Milyon nüfusun 78 Milyonu telefon kullanıcıdır. İnternette Google arama motoru ise en çok aratılan arama motorudur. Google Ads bilinen reklam modeli kurumlar veyahut şahısların reklamları üst sıralarda çıkmaktadır. Siteniz ne kadar üst sıradaysa ziyaretçi trafiğiniz o kadar artmaktadır.

Pazarlama satışlarınız için önem arz etmektedir. Ne kadar markanız tanınırlık seviyesi artar ise o kadar satış oranınız artar. Bu doğru orantı hiçbir zaman değişmez! Bunun için pazarlama devamlı olmalıdır. İletişim sürekliliğinde müşteri o siteden alışverişi sağlayacaktır.

Tonyukuk Reklam Ajansı ile doğru planlama, yüksek performans ile doğru hedef kitlenize ulaşacaksınız. Pazar sektöründe firmanızın bulunabilir olacaktır. Profesyonel SEO ekibimiz ile sitenizi olması gereken yer yani zirveye taşıyacağız!

Dijital pazarlamada grafikerlerimizin reklam metin görselleri tasarımıyla firmanız, rakip firmalara göre fark yaratacak.  Online pazarlama aktiviteleri ve satış projeleriyle Pazar piyasasında önde geleceksiniz. Unutmayın ki pazarlama ticaretin %50’sini oluşturur. Google Reklam türleri şunlardır:

  • Arama Ağı (Anahtar Kelime)
  • Görüntülü Reklam Ağı
  • Yeniden Pazarlama
  • Youtube Reklam Ağı
  • Ürün Listeleme
  • Mobil Reklam Ağı (Google Store, Google Play)

Makale Kategorileri:
Genel · SEO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.