E-Ticaret Sitesi Kurmak İstiyorum

9 Mayıs 2019
697
Views

E-ticaret Nedir ?

E-ticaret,  ürünlerinizi dijital ortamda satışa sunmanızı sağlayan online para kazanma sistemi olarak adlandırılmaktadır. E-ticaret ile ürünlerinizi tüm dünyaya pazarlayabilirsiniz.

E-ticaret sitesi kurmak isteyen satıcıların önüne birçok alternatif çıkmaktadır ve bu sizler için epey karmaşık hale gelebilmektedir. Acaba hangi firmayla çalışmalıyım, hangi sistem güvenli, hangi e-ticaret sitesi benim için doğru soruları aklınıza gelebilmektedir. E-ticaret sitesi fiyatları değişmektedir. E-ticaret paketleri sunan firmalar sizlere hazır e-ticaret paketleri satarak her sene sizden yüksek ücretler talep etmektedir. Bu paketleri sunan firmalara bir değişiklik talebinde bulunduğunuz zaman sizlerden ek ücret talep etmektedirler. Peki ne yapmalıyız ?

Yapmanız gerek en iyi e ticaret paketleri yerine doğru ve işlevsel bir e ticaret sitesi kurmak. Bunu yapmanızın yolu da doğru bir web tasarım ajansıyla çalışmaktan geçiyor.

Tonyukuk Reklam Ajansı, çalıştığı firmalara sadece e-ticaret sitesi kurmuyor aynı zamanda firmalara danışmanlık vererek başarı odaklı bir profesyonel web tasarım ajansı hizmeti sunmaktadır. Doğru çözüm ortağı ile çalışmak sizlere zaman, ve para kazandırır. E-ticaret sitelerine yatırım yapmadan önce araştırma yapmalısınız.

E ticaret sitesi nasıl kurulure ticaret sitesi kurmak maliyetie ticaret sitesi nasıl yapılır gibi soruların size kaygı oluşturmaması için bir iletişime geçin.

E-ticaret sitelerinde ödeme için e ticaret sitesi sanal pos olarak iyzico, paytr kullanılmaktadır. Bu poslar belli oranlarda komisyon kesintileri yapmaktadır.

Hizmet Verdiğimiz Bölgeler:

Türkiye’nin tüm illeri ve İstanbul’un tüm ilçelerinde deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla hizmetinizdeyiz. Eticaret yazılım ihtiyacınız ve daha fazlası için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

E-ticaret Danışmanlığı Hizmeti nedir ?

Sizlerin n11 satışgittigidiyor satış, hepsiburada satış, ptt satış, amazon satış, trendyol satışlarınızı, eğitimlerinizi, ürünlerinizi internetten nasıl satmanız gerektiğini, ürün yüklerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizlere ileterek başarılı satışlar yapmanızı sağlamaktadır. Belki aylarca sistemi öğrenmek için çabalayarak zaman kaybı yaşayacaksınız ama doğru bir çözüm ortağı ile çalışarak hem paradan hem de zamandan tasarruf sağlamaktasınız. Kaybedecek zamanı olmayanlar için Tonyukuk Reklam Ajansı her zaman müşterilerine doğru yatırımlar yaptırarak başarı sağlamaktadır.

E-ticaret satışı için uzman bir ekip arıyorsanız doğru yerdesiniz. Uzman yazılımcı kadromuzla profesyonel e ticaret sitenizle zaman kaybetmeden satışa başlayabilirsiniz.

Size Çok Yakınız:

Genel merkez ofisimize yakın olan etki bölgeleri şunlardır: Küçükçekmece Eticaret YazılımıBağcılar e ticaret YazılımıBakırköy e ticaret YazılımıBahçelievler e ticaret YazılımıBaşakşehir e ticaret YazılımıAvcılar e ticaret Yazılımıİstanbul e ticaret YazılımıN11 e ticaret satışHepsiburada e ticaret satışAmazon e ticaret satışGittigidiyor e ticaret satışEpttAVM e ticaret satışTrendyol e ticaret satışInstagram e ticaretinstagram satışWeb TasarımYazılımDijital Reklam Ajansı.

Makale Kategorileri:
E-Ticaret · Genel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.